direct contact

Stel uw vraag

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019

Van 9 t/m 13 oktober 2019 is het weer tijd voor de grootste kampeerbeurs van Nederland! De Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht is er voor iedereen die houdt van het buitenleven. Met maar liefst 60.000 m2 aan kampeermiddelen en informatie over kamperen. Duijndam Delft is uiteraard ook weer aanwezig.

De nieuwste modellen caravans, campers, vouwwagens en (voor)tenten, de laatste kampeergadgets, de mooiste bestemmingen; je vindt het allemaal op hét kampeerevent in Utrecht. Behalve van alles bekijken, kun je van alles zelf testen. Zo kun je een rondje rijden in je favoriete camper. Ook zijn er allerlei informatieve workshops en presentaties te volgen in de theaters. 

Duijndam Delft zal zelf aanwezig zijn om de Carthago, Malibu en Adria campers te vertegenwoordigen. Net als de Knaus, Adria en T@b Caravans.

Onderstaand een kleine greep uit het programma:

Kampeerbeurs Utrecht 2Nieuws, nieuws en nog meer nieuws

Je komt naar Utrecht voor nieuwtjes en primeurs. En ook dit jaar vind je op de beurs weer de nieuwste modellen campers, caravans, (voor)tenten en vouwwagens. Maar natuurlijk ook de laatste kampeergadgets en accessoires. Uiteraard wordt ook weer de camper en caravan van het jaar 2020 bekend gemaakt.

 

Blijf kamperen op de NKC Camping

Kamperen op de Jaarbeurs parkeerplaats. Ja, echt waar. In oktober kun je weer midden in Utrecht kamperen. Want tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs vind je op parkeerterrein P2 traditiegetrouw de NKC Camping. Kom dit jaar met je camper, caravan, vouwwagen of tent en maak er een mini-kampeervakantie van.

 

Winterkamperen

We weten allemaal dat het heerlijk is om in de zomer te kamperen, maar wist je dat je er in de winter ook op uit kan trekken met de camper/caravan? Dit jaar zetten we winterkamperen in de spotlight op de beurs. Zo zijn er bijvoorbeeld iedere dag presentaties over winterkamperen, je vindt er kampeermiddelen en accessoires die ideaal zijn voor kamperen in de kou en we geven tips over welke campings open zijn in de winter.

Kijk hier voor een compleet overzicht van alle activiteiten.

« Terug naar overzicht