direct contact

Stel uw vraag

Viva Kamperen fotowedstrijd op Instagram

2019 loopt langzaam op zijn einde. Heb je tijdens je vakantie(s) in 2019 mooie foto's gemaakt? Nou, laat maar eens zien dan. Viva kamperen organiseert een fotowedstrijd op Instagram.

 

Wat je nodig hebt is een Instagram-account en een geschikte telefoon om de foto's te uploaden. Let wel: de foto's hoeven natuurlijk niet met een telefoon te zijn gemaakt. Alleen: direct uploaden naar je Instagram-account kan alleen via de telefoon. Maar natuurlijk zijn er ook andere methoden om foto's op Instagram te plaatsen. Bijvoorbeeld vanaf je computer (of tablet, Chromebook) met een programma als Social Pilot of Buffer). Of: je zet de foto's in the cloud (Dropbox bijvoorbeeld) zodat je er ook met de telefoon bij kan.

fotowedstrijd Viva KamperenVoorzie je Insta vakantiefoto's (vijf maximaal kunnen er meedingen naar een prijs) van de hashtag #vivafoto2019. 

Zet je foto's vóór 15 januari 2020 op Instagram. Rond deze datum maken wij op deze website de prijswinnaars bekend. En die krijgen ook via Instagram bericht van ons.

Wat je kunt winnen? Allereerst is er de eeuwige roem. Verder is er de hoofdprijs van 150 euro, te besteden bij één van de Viva Kamperen specialisten.


De tweede prijs is een dag op stap met onze huisfotograaf Willem D A Laros, op een nader en in overleg te bepalen locatie. Tijdens deze dag zal hij je de fijne kneepjes van het fotograferen bijbrengen.

Dus: zoek je vijf mooiste vakantiefoto's van dit jaar en plaats ze op Instagram met #vivafoto2019. Als je NU zoekt in Instagram op #vivafoto2019 kun je alle inzendingen vinden. En vervolgens #vivafoto2019 volgen.
De jury heeft - uiteraard - een voorkeur voor beelden die kamperen gerelateerd zijn.

 

« Terug naar overzicht